Donacija zaposlenih CKB-a Institutu za bolesti djece Kliničkog centra

Dodajte komentar

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci uz podršku banke donirali su JZU Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore Timpanometar touch Tymp MI24C Sonda i kontraslušalice DD45C. Vrijednost doniranog uređaja koji će u bitnoj mjeri doprinijeti povećanju kvaliteta zdravstvene usluge ORL ambulante je 4,706.90 EUR.
Direktoru Instituta za bolesti djece, Dr Saši Radoviću, donaciju su uručili Pal Kovač, glavni izvšni direktor Crnogorske komercijalne banke, i Branislava Maja Vukčević, direktorka Kabineta glavnog izvršnog direktora i direkcije za ljudske resurse.

Briga o djeci je najveća obaveza svih nas i zato nam je zadovoljstvo što imamo priliku na ovaj način doprinesemo unapređenju pružanja zdravstvenih usluga za naše najmlađe. To potvrđuje prethodnih 7 godina kontinuirane podrške Institutu za bolesti djece i aktivnog učešća zaposlenih banke u ovim donatorskim akcijama. Vjerujemo da ljekari i zaposleni u Institutu vide u zaposlenima CKB-a iskrene prijatelje, a vodi nas isti cilj – ljepša i zdravija budućnost djece“, rekao je Kovač.

Direktor Instituta za dječije bolesti, dr Saša Radović, izrazio je zahvalnost Crnogorskoj komercijalnoj banci na vrijednoj donaciji Insitutu u ime pacijenata i zaposlenih.

U ime Kliničkog Centra i Instituta za bolesti djece , odjeljena otorinolaringologije, i u svoje ime, želim da Vam zahvalim na velikom gestu podrške koji ste učinili i omogućili kupovinu timpanometra Maico M36. Timpanometar se inače koristi u svakodnevnom radu u ORL ambulanti prilikom dijagnostike oštećenja sluha kod djece. Broj pregleda od oko 11000 godišnje u ORL ambulanti IBD, iziskuje idobru i kvalitetnu dijagnostičku podršku, koja je ovim putem obnovljena.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *