Prilika za unapređenje karijere namenjena svim studentima i diplomcima u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Bild Studio i Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerziteta Donja Gorica, nedavno su započeli sa realizacijom projekta Razmjena znanja između obrazovnih i istraživačkih institucija i biznis sektora koji finansira Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU), pri Ministarstvu finansija Crne Gore.

Cilj projekta je stručno osposobljavanje studenata i diplomaca iz Crne Gore za tržište rada, kroz unaprjeđenje saradnje i zajedničke napore obrazovnih institucija i biznis sektora.

Praksa u Bild Studiju je besplatna, a za učešće se mogu prijaviti studenti i diplomci sa svih fakulteta i univerziteta, koji imaju minimalno predznanje u navedenim oblastima. Programom su obuhvaćene sljedeće oblasti: Veb i grafički dizajn, Dizajn kampanje, Marketing, UX dizajn, Front end programiranje, Back end programiranje, Mobilne platforme.

Program je otvoren za 50 kandidata, od čega:

  • 20 kandidata za oblast dizajna
  • 7 kandidata za oblast marketinga
  • 23 kandidata za oblast IT-a.

Kandidati koji uđu u uži izbor, proći će kroz niz testova (Hogan, psihološki test i test znanja). Nakon procesa testiranja biće organizovani intervjui sa kandidatima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane mlade ljude da pošalju svoj CV uz preporuku od strane profesora ili bivšeg poslodavca na email: [email protected], najkasnije do 20. novembra 2016, sa naznakom za koju obuku i poziciju se prijavljuju.

 Posebna napomena za kandidate koji su se prijavljivali za Veliku ljetnju praksu u maju 2016, da imaju mogućnost da se prijave i za ovaj program, bez faze testiranja. Potrebno je samo da u email-u naglase da su tada prošli kroz proces evaluacije i ušli u uži krug.

 Za više informacija, posjetite naš sajt: http://www.bild-studio.com/blog ili nas kontaktirajte putem mejla ([email protected]) ili pozovite na br. telefona 06722585.

transfer-of-knowledge

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *