Xiaomi predstavio telefon “bez okvira” (video)

Dodajte komentar

Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi predstavio je svoj Mi Mix, Android phablet čija površina displeja zauzima 91 odsto prednjeg dijela uređaja.

Riječ je o uređaju koji ima gotovo nevidljiv okvir s obzirom na zanemarivu debljinu koja odaje iluziju “usamljenog” 6,4-inčnog displeja. Phablet će biti zvanično pušten u prodaju 4. novembra, a cijena će biti oko 460 eura.

Ostatak uređaja je napravljen od keramike, uključujući zadnji dio i dugmad. Uglovi su obli, a svi senzori koji inače stoje na gornjem dijelu uređaja premešteni su na dno, uključujući i prednju kameru.

Mi Mix je opremljen procesorom Snapdragon 821, ima 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Takođe, oni sa dubljim džepom moći će da kupe verziju sa 6 GB RAM-a i 246 GB interne memorije i detaljima od 18-karatnog zlata.

U sebi će imati bateriju od 4,400 mAh, a na zadnjem delu će biti opremljen 16-megapikselnom kamerom. Takođe, imaće 3,5 milimetarski utor, skener za otisak prsta, dok će umjesto klasičnih imati zvučnike napravljene od metala.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *