Tablet postaje računar zahvaljujući Bluetooth tastaturi Genius LuxePad 9100

Dodajte komentar

Kompanija Genius je predstavila  inovativni uređaj koji podiže funkcionalnost vašeg novog iPada ili tableta sa Windows 8 ili Android operativnim sistemom na još viši nivo.

Genius LuxePad 9100 je bežična tastatura koja se na računar spaja putem Bluetootha, a namijenjena je prije svega korisnicima tableta – iPada ili novih modela sa Windows 8 ili Android OS-om. Kada je priključite na Vaš tablet, ova tastatura ga praktično pretvara u sasvim funkcionalni prenosni računar na kojem možete obavljati poslove koji zahtijevaju unos veće količine teksta, a koji su do sad bili rezervisani za „prave“ notebook računare.

Tastatura dolazi sa navlakom za nošenje koja je štiti dok je ne koristite. Kada tastaturu izvadite i priključite, navlaka se pretvara u robustan stalak za tablet koji ga drži pod idealnim, vama prilagodljivim, uglom dok kucate tekst.

LuxePad 9100 izuzetno je kompaktnih dimenzija, a sama tastatura dizajnirana je tako da može biti blago nagnuta, što omogućava kucanje u ergonomskom položaju. Ultra-tanki tasteri istovremeno štede prostor i pružaju izvrstan osjećaj i povratnu informaciju tokom kucanja, prenosi Android revija.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Na LuxePadu 9100 su integrisane i tasteri za različite funkcije tableta, a tastatuar se može i isključiti posebnim tasterom dok je ne koristite, čime se produžava trajanje baterija.

LuxePad 9100 se napaja iz dve AAA baterije, a dostupna je u svim opremljenijim prodavnicma računarske opremom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *