Otvoreno igralište koje je donirala SocGen Montenegro banka

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro donirala je sredstva za opremanje dječjeg igrališta u sklopu projekta revitalizacije Tološke šume koji je nakon sanacije ovog parka od posledica prošlogodišnjeg februarskog nevremena pokrenuo Glavni grad. Kvalitetne sprave za igru postavilo je JP “Zelenilo” koje je i uredilo cjelokupan prostor, postavilo česmu sa pijaćom vodom i lociralo pozicije za postavljanje klupa i ostalog imobilijara u sklopu daljeg opremanja ovog rekreacionog prostora. U prisustvu velikog broja roditelja, a na radost najmlađih posjetilaca koji su uživali u igri, park je i zvanično otvoren.

Tom prilikom VD direktora JP “Zelenilo”  gospođa Radmila Vujošević je saopštila:

“Naši najmlađi sugrađani su danas od Societe Generale banke Montenegro dobili na dar dječje igralište čija vrijednost je 15 000 eura. U saradnji sa javnim preduzećem “Zelenilo” igralište je montirano u Tološkoj šumi na zadovoljstvo roditelja i djece. Dalja investicija što se tiče ovog dijela za rekreaciju jesu klupe koje će javno preduzeće “Zelenilo” ovih dana ugraditi kako bi i roditelji i naši najmlađi sugrađani uživali u ovom predivnom prostoru.”

[widgets_on_pages id=”Baner”]”

Ni Tatjana Miranović iz Sekretarijata za komunalne poslove Glavnog grada nije krila svoje zadovoljstvo što je ovaj projekat priveden kraju:

“Glavni grad Podgorica kontinuirano sprovodi aktivnosti na održavanju postojećih i postavljanju novih dječjih igrališta. Te aktivnosti realizuje JP “Zelenilo”. Ovoga puta jedna od tih aktivnosti bila je postavljanje dječjeg igrališta u Tološkoj park šumi. Još jedna lokacija u gradu je na kvalitetan način sadržajno opremljena i privedena namjeni, na zadovoljstvo naših najmlađih sugrađana. U ime Glavnog grada želim da izrazim zahvalnost našim prijateljima iz Societe Generale banke Montenegro koji su svojom društvenom odgovornošću i nesebičnošću omogućili nabavku i postavljanje ovog dječjeg igrališta. Takođe ovom prilikom želim da pozovem sve subjekte koji su u mogućnosti da podrže ovakve i slične akcije i na taj način nam pomognu u našim svakodnevnim nastojanjima da građanima našeg glavnog grada obezbijedimo što kvalitetiji, udobniji i sadržajniji život.”

Nakon što su djeci podijeljeni pokloni Slađana Radović, PR Societe Generale Montenegro izjavila je:

“Nama je zaista zadovoljstvo što smo se pridružili projektu revitalizacije Tološke šume koji je pokrenuo Glavni grad sa javnim preduzećem “Zelenilo” i ostalim partnerima. Societe Generale Montenegro je donirala sredstva za nabavku dječjeg igrališta smatrajući da zelenih površina i funkcionalnih dječjih prostora u glavnom gradu nikada ne može biti dovoljno. Igralište čine klizaljke, klackalice, penjalice od kojih su pojedine sprave čak i sasvim nove za Podgoricu. Nadamo se da će naši najmlađi sugrađani često dolaziti i da će u prelijepom ambijentu Tološke šume uživati u igri sa svojim vršnjacima.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *