Cijene stanova u Porto Montenegru do 2,2 miliona eura

Dodajte komentar

Cijene stanova u „Kseniji“, šestoj po redu rezidencijalno poslovnoj zgradi u Porto Montenegru, kreću se od 350.000 do čak 2,2 miliona eura. U menadžmentu tivatske marine kazali su da su zadovoljni interesovanjem budućih vlasnika, od kojih je značajan broj sa Dalekog istoka. Već je rezervisano 10 stanova.

Kompanija „Adriatic Marinas“ podnijela je Ministarstvu održivog razvoja i turizma zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju šestog stambeno-komercijalnog objekta „Ksenija“. Njena gradnja počeće tokom jeseni neposredno uz tivatsku gradsku rivu Pine, piše Blic, u izdanju za Crnu Goru.

Zgrada koju je dizajnirao londonski studio „Reardon Smith Arćitects“ i firma MHZ iz Pariza imaće 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, privatni bazen i teretanu za vlasnike stanova, te centralno dvorište sa kafeima i trgovinama.

Predviđeno je da izgradnja „Ksenije“ bude završena do ljeta 2015. godine, a gradiće je austrijska firma „Strabag“.

„S obzirom na to da je zgrada tek ponuđena tržištu, izuzetno smo zadovoljni interesovanjem za rezidencijalne objekte. Već je deset stanova rezervisano. Interesantno je veliko interesovanje za „Kseniju“ vlada na tržištu Tajvana i Kine“, istakao Danilo Kalezić, PR Porto Montenegra.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *