HAAB: Organizuje kampanju Otvoreni dani za škole

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) i ove godine je, u susret 31. oktobru, Svjetskom danu štednje, organizovala kampanju Otvoreni dani za škole u kojoj kompaniju obilaze djeca nižih razreda osnovnih škola.

Iz HAAB je najavljeno da će se prvog dana kampanje, na sam Svjetski dan štednje, učenici Osnovne škole „Maksim Gorki“ upoznati sa radom šaltera, sefovima, kao i štednim proizvodima Hypo Alpe Adria banke i posebno dječjom štednjom Hypo Zvrk.

“Kampanja će trajati do nedjelje, a ima za cilj da i kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike”, saopštili su iz HAAB. 

U posjetama školaraca tokom prve sedmice novembra učestvovaće djeca nižih razreda osnovnih škola, iz više crnogorskih opština, a prema utvrđenom rasporedu, ekspoziture Hypo Alpe Adria banke će posjetiti oko 600 djece.

“Pored promovisanja štednje najmlađoj populaciji, banka konstantno daje posebne povoljnosti štedišama. Tako je za proizvod Hyper štednja, premija deset odsto, za sve koji otvore nove štedne uloge. Hyper štednja sa premijom je, inače, vrsta dugoročne štednje kod koje se redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama stvara pravo na premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu”, kazali su iz HAAB.

Za oročenu štednju, kao i ostale vrste štednje u Hypo banci, kako dodaju, vlada veliko interesovanje klijenata – pa je tako od početka godine do sredine oktobra, u sektoru stanovništa, kod Hypo banke zabilježen rast štednih uloga od čak 37 odsto.

Hypo Alpe Adria banka učestvuje i u akciji koju je pokrenula Centralna banka Crne Gore Nedjelja štednje, pod sloganom Prvi korak u sigurnu budućnost.

Tokom akcije, biće dodijeljene štedne knjižice djeci rođenoj tokom sedmice štednje od 31. oktobra do 6. novembra.

“Na štednoj knjižici biće deponovan iznos od 400 EUR, i to 200 EUR koje daruje Centralna banka i 200 EUR koje daruje Hypo banka”, naveli su iz HAAB.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *