eWallet – novi način online biznisa

Dodajte komentar

Nakon višemjesečnog razvoja, a u saradnji sa partnerskim kompanijama Lupon Ventures iz Bosne i Hercegovine i Webteh iz Hrvatske, i najprije podrškom i saradnjom sa Hipotekarnom bankom, kompanija Amplitudo je plasirala na crnogorsko tržište spoj online usluga nazvan eWallet.

eWallet je payment gateway koji nudi brzu i sigurnu naplatu na Internetu svim kompanijama i  preduzetnicima koji žele da imaju online prodajno mjesto. On predstavlja skup 4 komponente: (1) e commerce – inovativna i efikasna rješenja za procesuiranje transkacija, (2) webshop -online prodavnicu, (3) povezivanje sa informacionim sistemom korisnika i (4) digitalni marketing – online promociju.

Ovo rješenje nudi pogodnosti kako za kompanije tako i za kupce. Kreiranjem online prodavnice – webshop-a kompanije mogu brzo i jednostavno izložiti proizvode/usluge, a sa druge strane kupci mogu naručivati i obavljati sigurne internet kupovine u bilo koje doba dana i noći. Kako bi kroz bezbjedan i siguran način pravna lica imala mogućnost da ponude svoje proizvode/usluge razvijen je eCommerce servis. On omogućava prodaju proizvoda/usluga na internet prodajnom mjestu, kazali su iz kompanije.

U današnje vrijeme online promocija se smatra nužnom za svaku kompaniju. Digitalni marketing podrazumijeva razvoj i unapređenje online imidža korisnika, osmišljavanje kreativnog online prisustva za klijente, izradu strategije za ostvarivanje zacrtanih ciljeva, kao i  redovno izvještavanje i praćenje ispunjenja istih. Sve to se postiže korišćenjem savremenih sistema i medija za oglašavanje, kao što su: Google AdWords, mobilno oglašavanje Click Attack, društvene mreže Facebook i LinkedIn.

Bezbjednost online trgovine je pitanje koje se jako često postavlja i koje brine i kompanije i kupce. eWallet je i sa tog aspekta odlično rješenje jer koristi najviše sigurnosne standarde u kartičnom poslovanju, osiguravajući na taj način potpunu zaštitu u komunikaciji sa Bankom  i  krajnjim kupcem, naveli su iz kompanije. 

Vjerujemo da će preduzetnici prepoznati značaj online poslovanja, s obzirom da se nalazimo u digitalnom svijetu. eWallet nudi jednostavna rješenja i 24/7 dostupnost klijentima.  Kroz korišćenje usluge eWallet želimo i da podignemo nivo edukacije o elektronskom poslovanju u Crnoj Gori,  izjavio je izvršni direktor kompanije Amplitudo, Nenad Novović.

Uz podršku Hipotekarne Banke eWallet omogućava prihvat svih VISA, MasterCard i Maestro kartica, a dodatna mogućnost za sve klijente je i najefikasnija dostava proizvoda koje prodaju u webshopu korisnicima na teritoriji Crne Gore.

Amplitudo je kompanija koja se bavi razvojem i distribucijom softvera, izradom ICT rješenja, digitalnim marketingom, implementacijom e-commerce rješenja kao i outsourcingom prodaje za brojne kompanije iz inostranstva za tržište Crne Gore.

Za dodatne informacije posjetite www.amplitudo.me i www.ewallet.amplitudo.me .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *